Followers

Monday, April 25, 2011

Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana

assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

kali ni aku nak join pulak segmen ni

Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana

oleh PEMBAWA WACANA

jom semua join, tp mlm ni dh tutup le (masuk hr selasa)

kalu nak join klik banner kat bawah tu ye..




SEBAB APA AKU NAK BLOG AKU DIREVIEW???

sbg seorang blogger yang tidak belajar di sekolah blogger dan tidak mempunyai pengalaman sbg blogger termasyur, aku rasa blog aku ni perlu direview supaya aku dpt memperbaiki gaya, mutu dan keunggulan blog aku ni...

(apa yang aku merepek ni, aku sendiri pun tak faham segmen ni...nanti PW jelaskan ye)

yang penting nanti aku akan dpt pengalaman utk review blog blogger2 lain...

ok, dh siap...

WASSALAM


6 comments:

mOoN said...

salam kenal...datang terjah dari blog PW..kita dalam kump. 9... :)

iemah said...

salam perkenalan..oooo, dh ad kump ke???xsempat tgok lagi

mOoN said...

http://www.munirahizzan.com/2011/04/segmen-pw-kumpulan-9.html

KK said...

salam perkenalan rakyat jelata negeri 9! hehe
sy sdh buat review..^^

http://kkpyacrita.blogspot.com/2011/04/saya-review-kamoo-kumpulan-9.html

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

iemah said...

ok...nanti sy terjah sana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...