Followers

Monday, April 25, 2011

saya nak jadi kawan vespa degil...

assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

td aku melawat la kawan blogger aku aka follower aku juga la aku ni
VESPA DEGIL (tersangat degil la bdk ni-hehehe)...
follower dia dah lebih 400 fuyooo (dh jd mcm anak saudara aku lak yg asyik sebut fuhyoo)...

jom join giveaway dia...
tapi syarat dia kena follow dia dulu la sbb kalau nk jadi friend dia mmg kena jd follower dia...betul x??? (apa yang aku merepek ni?)
aku pun xtau bila aku jd follower dia, rupa2nya dh lama aku follow dia (xsedar rupanya sbb byk sgt follow blog org lain)





apa aku nak tulis ttg blog EN. AZIZUL HASNI ni ek....eh, salah pulak, blog EN. AZIZUL HAKIM la...tu la nama hampir sama ngan atlet basikal tu...aiyooo...nak kutuk ke nak puji ek??? sapa ada cdgn nk kutuk ke nak puji...kalau siapa setuju kutuk angkat telinga, siapa setuju puji angkat bulu mata...

nak kutuk dulu la sbb confius knp banner kat atas tu gmbr girl??? why??? i confius here...sdgkn pemilik blog lelaki (hehehe)...itu je la nak kutuk sbb aku ni bkn pandai nk kutuk org (siapa la aku ni)

jom puji dia pulak...
nak puji apa ek???
tolong bagitau jab kawan2...

ok, firstly, blog EN VESPA DEGIL simple n aku suka tgk blog dia (bkn org dia ek- gurau je jgn bik hati ek, bik jantung ye)...lps tu kat header dia ada vespa hijau n vespa pink (w/pun aku ni bkn suka sgt colour pink)...

2 buah vespa yang sgt cute...nak tahu apa analisis aku terhadap kedua2 vespa tu???
aku agak tuan punya blog yang degil ni sbenarnya dah berpunya...vespa hijau tu MR. VESPA DEGIL n vespa pink tu MRS VESPA DEGIL (makwe ke???)...

lagi...

cantik gambar vespa tu...i like

apabila aku godek2 lagi blog dia, aku suka baca entry ttg vespa2 la...
kamu ni sgt suka akan vespa ek...

entry2 MR VESPA DEGIL ni mcm2 ada, sukan, hiburan, pernyataan, nasihat, peringatan n others.

OK, VESPA DEGIL, itu je la nak komen, jangan degil2 sgt ye...

eh lupa pulak...kena tag la...nak tag sapa ek??? tlong cdngkan...
ha...dh dpt..jom kita tgok siapa yang kena...



5 comments:

azizul said...

hehe..thanks sebab join yer..
kenapa header gambar pompuna..sebab saye godek-godek folder wallpaper gambar ni cute..
so saya pakai la gambar ni wat banner..

nak tahu pasal vespa yang ada signal..
malam ni say wat entri pasal vespa ok..

happy blogging

Shaherah said...

wah tq yah.. tag shera.. appreciate sgt.. ^_^

iemah said...

azizul: nanti sy terjah blog awak tgok entry vespa lak...

shaherah: welcome..

mOoN said...

rajinnya join...hehehe...

iemah said...

bila boring mcm tu le...join contest, giveaway n other...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...