Followers

Saturday, November 26, 2011

SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH


KEPADA SELURUH UMAT ISLAM DI SELURUH DUNIA, SAYA INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH...SEMOGA TAHUN INI MEMBERI KEBERKATAN KEPADA KITA DAN SELURUH UMAT ISLAM DI DUNIA...





NI DOA AWAL TAHUN...

Thursday, November 24, 2011

xtau nak update apa

assalamualaikum dan salam sejahtera...

apa khabar? harap sihat...
dh beberapa hari tak update blog...
malas nak update ditambah lagi dengan agmt yang banyak kena submit minggu ni,
tu yang malas nk update tu...

sekarang ni pun dlm kelas...
sempat lagi update blog, excellent sungguh...

ok,

WASSALAM

Wednesday, November 23, 2011

keputusan terkini kutipan pingat sukan Sea

MALAYSIA MELABUHKAN TIRAI DENGAN KEDUDUKAN KE-4 DALAM SUKAN SEA 2011








Country Overall Medal
Indonesia
182
151
143
476
Thailand
109
100
120
329
Vietnam
96
92
100
288
Malaysia
59
50
81
190
Singapore
42
45
73
160
Philippines
36
56
77
169
Myanmar
16
27
37
80
Lao PDR
9
12
36
57
Cambodia
4
11
24
39
Timor Leste
1
1
6
8
Brunei Darussalam
0
4
7
11
Grand Total
554
549
704
1807


Saturday, November 19, 2011

Friday, November 18, 2011

nak duit tak?


assalamualaikum dan salam sejahtera...

nak menangi wang tunai Rm 100 tak? kalau nak klik banner kat bawah ye..



Thursday, November 17, 2011

terima kasih kak za dan keluarga



assalamualaikum dan salam sejahtera...

apa khabar semua?

ni baru balik dari rumah kak za sebab pergi buat rakaman untuk asmt bengkel kaunseling keluarga.
ni antara gambar kat sana...



terima kasih kepada keluarga kak za dan suami serta anak-anak terutama Fakhrul dan Amar mereka yang memberi kerjasama...
walaupun kami pergi buat ni waktu malam dan boleh dikatakan mengganggu waktu rehat mereka, namun mereka melayan kami dengan baik...
terima kasih banyak2 kat kak za n family..


Wednesday, November 16, 2011

malas...malas...malas

assalamualaikum dan salam sejahtera.

malas...

apa yang anda tahu tentang malas?
tahukah anda, malas merupakan satu penyakit yang amat berbahaya.
penyakit ini tidak ada ubatnya...
namun,
RASULULLAH SAW pernah bersabda:

"setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati!"

jadi malas ada ubatnya iaitu

hanya diri sendiri yang mampu sembuhkannya...

semua orang ada penyakit malas
(termasuk aku)
ada yang....

malas pergi sekolah
malas belajar
malas pergi kerja
malas buat asgmt
malas pergi kuliah
malas mandi
malas makan
malas tidur (ada ke yang malas tidur ek? yg aku rajin le)
malas basuh kain
malas kemas rumah
n
malas segalanya la...

huhuhu
malas malas...

jadi, jangan malas la...walaupun anda malas, rajin2kan lah diri anda
(macam aku ni, malas nak update blog, tapi cuba rajinkan jg la)



KEDUDUKAN TERKINI KUTIPAN PINGAT SUKAN SEA 2011

Medal Tally For 26th SEA Games Jakarta-Palembang 2011
Country Overall Medal
Indonesia
85
63
68
216
Vietnam
52
54
59
165
Thailand
51
40
59
150
Singapore
25
28
43
96
Malaysia
25
23
42
90
Philippines
15
26
32
73
Lao PDR
5
3
19
27
Cambodia
3
9
11
23
Myanmar
1
12
16
29
Brunei Darussalam
0
1
6
7
Timor Leste
0
0
1
1
Grand Total
262
259
356
877


sumber: di sini

Thursday, November 3, 2011

jadilah diri sendiri

assalamualaikum dan salam sejahtera...

setiap manusia mempunyai kelebihan dan kekurangan masing2...

sebab itu, ia saling melengkapi antara satu sama lain...

janganlah cuba untuk menjadi orang lain,

sedangkan kita mampu untuk menjadi diri sendiri.

oleh itu, jadilah diri sendiri...

JOM HAYATI VIDEO NI...

cuba dalami kisah yang terkandung dalam iklan ni...

selamat menonton


video

Wednesday, November 2, 2011

jom hayati bersama-sama

assalamualaikum dan salam sejahtera...

semalam sedang aku mencari video yang diminta oleh lect aku, aku terjumpala satu iklan THAILAND ni...

setelah menonton iklan ni, aku tak mampu untuk kata apa2...

nak tahu iklan apa?

JOM HAYATI IKLAN INI



video

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...