Followers

Tuesday, April 5, 2011

gua suka asgmt xsiap....lalala

assalamualaikum...

gua suka asgmt gua xsiap lagi (sjk bila aku guna kgn gua ni)????

ni la akibatnya, klu asgmt group..

knp perlu ada asgmt group ni...

menyusahkan aje...


don't be stress2...

cuba tenangkan hati, relax n think positive...

igt apa yg prnh kamu bljr...

think positive, don't think negative...

but try settle your problem with intelligent...

every problem have a solution...

happykn diri...

jgn lupa berdoa n bertawakal...

firstly, try to help a friend to finish asgmt...


p/s: ...lalala (jom nyanyi utk hlangkan stress...




11 comments:

SeriPagi said...

fositif thinking!...u cn do it kiemah..mslh kte sma tp xsrupa..

iemah said...

insyaALLAH...
i can do it...
i can...ican...ican...
don't say cannot...

u pun sama la...
hope u pun bleh...

Rozali said...

Assalamualaikum Iemah

Alhamdulillah
teruskan berdoa dan tawakal

Wassalam

Izyan Masri said...

ASSIGNMENT GROUP MEMANG LECEH.KANKAN :D

MaSLiNa said...

dulu masa Uni time selalu sgt dapat group yg malas nak siapkan asgmnt.. especially kalo satu group dgn laki... haiii.. lemau je rasa bila dah due date tapi part diorang tak siap2.. lastly, kita hantar je asgmnt tanpa part diorang tu..dapat markah separuh lebih baik dari dapat markah '0'.. betul tak? hehhee

iemah said...

rozali: tq

izyan:betul, sgt leceh asgmt group...
lain kali kna pandai pilih AHLI...

iemah said...

maslina: tp mrkh bleh mjejaskn pointer...
better klu kita buat smua asgmt scr full, masa submit, bgtau kt lect ada ahli kump y xbuat (mslh xsmpai hati)..

MaSLiNa said...

yup, markah kurang mmg menjejaskan pointer.. tapi kalo dah sampai tarikh hantar diorang masih tak siapkan tugasan + kita dah cukup terbeban dgn asgmnt yg lain mmg dah tak blh buat apa dah.. mmg nasib baik kalo lect seorang yg memahami & tak anggap kita cuma buat alasan :).. moral of the story, buat asgmnt sorang2 lebih baik.. tapi kene selalu ingat, two brain is better than one kan? nasib la..

iemah said...

i agree with your opinion...

mmg buat sorg2 lebih baik...
tp klu ada 2 akal lg baik...
klu kita blur bleh minta pdapat...
tq for opinion...

saya rasa bsemangat pula utk siapkan asgmt ni stlh baca komen kamu smua...tq very much...

SeriPagi said...

erm..stuju ngn komen sume..ade baik n buruk xsgmnt group..baeknya byk idea n kje btambah rgan..tp lau dpt group y x sbulu, ikot pale sndri..xsmbang idea..malah mnjdi beban..sabo jela..papepon..wt sndri lg bgus..

SeriPagi said...

he3..bkn nk hsut tp ble da terkena bru kita taw mcmne..xspe nk pisang bbuah 2x..so, pkir la y tbaik utk sem strusnya..bljar dr pngalamn.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...