Followers

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

assalamualaikum dan selamat petang...

disebabkan aku boring hari ni,

aku nak join la segmen yang dianjurkan abg BA ni...

TAJUK: BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

nk join klik banner di bawah ye...


segmen yang paling best sebab aku memang minat kartun...

kartun yang paling aku minat ialah character Hajime Kindainchi.

sapa tau Hajime Kindainchi tu sapa?

sapa lagi kalau bukan karekter dalam kartun Kindaichi Case Files. walaupun dia seorang yang malas, unmotivated, kdg2 bersifat gila2 jugak, tapi apbl berhdpn ngn sesuatu kes dia sgt matang dan serius dalam menyelesaikan kes. hanya ada beberapa org sj yg tau dia ad IQ 180 dlm menyelesaikan kes .


ni la Hajime Kindaichi




Kartun yang paling aku tak minat sekali...

cuba teka kartun apa???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

NARUTO


sebab
citer dia pjg sgt n bila aku tgk aku pun xfhm jln citer dia. aku heran jg sbb pa ramai org minat kartun ni tmasuk adik aku. aku pernah gaduh ngn adik aku sbb kartun ni la punya pasal. apa yang bestnya kartun ni??? aku pernah nk tgk kartun ni, tp skerat jln aku tutup. tak minat aaa...



Klu aku superhero aku nak jadi
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
BATMAN...

sebab apa???

BATMAN
membanteras kejahatan, dia kuar waktu mlm utk menangkap penjahat2 n waktu siang dia menjalankan akt. sebagai mnusia biasa, bekerja dll. dia berikrar untuk mbnteras semua kejahatan...
bagus kan dia...

4 comments:

mohd ridwan said...

Cari superhero jap!!

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

Fahmi API said...

dari blog Ben.. hhehe

Violet Blue said...

singgah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...