Followers

Sunday, January 8, 2012

MALAM PRAGRADUASI RAKYAT EMPATI

assalamualaikum dan salam sejahtera...

07 JANUARI 2012 bersamaan hari sabtu merupakan hari yang bersejarah buat semua rakyat empati. mlm yang penuh kemeriahan dan mungkin menjadi kenangan yang terindah...
BUAT SEMUA WARGA EMPATI,
I LOVE U ALL...
SMG KITA SEMUA BERJAYA MENJADI KAUNSELOR YANG SATRIA.








5 comments:

Awie Omar said...

Assalamualaikum / selamat sejahtera
Terima kasih sebab sudi follow blog AWIEOMAR
dan sudah tentunya saya dah follow blog
saudari yang amat menarik perhatian ini.
Ada tak baca entri yang saya post di bawah ni?
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-pengenalan.html
Niat sebenarnya nak pelawa saudari
untuk menyertainya. Harap sudilah turut serta.
Kalau sudi nak jadi peserta - maklumkan saja di ruang komen
entri kamu di sini (saya akan tengok balik)
atau komen saja di blog saya.
Jika tak nak pun takpe. Maklumkan macam tadi jugak.
Atau kalau tak nak maklum balas pun tak
mengapa - saya anggap kamu tidak mahu menyertainya
selepas dua hari mesej ini di kirim.
Anyway, terima kasih kerana habiskan baca.
Saya akan tunggu keputusan anda. PEACE.

iemah said...

waalaikumussalam...
ok, sy join...mcm mn nk join, perlukah letak banner dlm entry?

terima kasih atas pelawaan...

Awie Omar said...

Terima kasih sebab sudi join. Tak perlu letak banner apa pun. update blog macam biasa je. apa2 hal akan diberitahu kemudian. apapun, ada adalah antara 16 peserta NTB musim pertama ni.

Awie Omar said...

Nak tahu lebih lanjut, kena baca sini :)
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-pengenalan.html

iemah said...

ok, terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...